Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور سازمان برنامه و بودجه با پیشنهاد افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در پی گرانی های اخیر گفت: مجلس می تواند از منابع افزایش قیمت ارز حقوق کارمندان و بازنشستگان را به دولت تکلیف کند. ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹ اقتصادی اقتصاد ایران کار آفرینی و اشتغال نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موید حسینی صدر در مصاحبه با رادیو اظهار کرد: «همواره نرخ ارزی که عده ای خاص تحت واردات دریافت کرده اند، بین 15 تا 20 درصد با قیمت ارز واقعی تفاوت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مشاور سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه همواره با چند نرخی بودن ارز مخالف بودیم، ادامه داد: «همواره ثروت بادآورده شکل گرفته و عده ای بدون داشتن نبوغ خاص، ثروت های بادآورده دریافت کرده اند.»

حسینی صدر در خصوص چرایی نبود نظارت کافی از سوی مجلس در دوره های قبل گفت: «ما وظیفه داریم تشخیص و رای خود را بیان کنیم؛ ولی به تنهایی تصمیم گیر نیستیم؛ بلکه جمعی که نفوذ و منافع داشته اند، این مسائل را ایجاد کرده اند.»

این نماینده ادوار مجلس افزود: «امروز با قیمت های کذایی مشکلات بیشتر نمود دارد و بدلیل افزایش رقم پایه ارزی، مشکلات اقتصادی بیشتر به چشم می آید.»

حسینی صدر در پاسخ به این سوال که با شرایط کنونی که حقوق بگیران، کارگران و مردم با 40 درصد افزایش قیمت مواجه هستند چه چاره ای باید اندیشید، اظهار کرد: «دولت قصد دارد بسته های حمایتی اعم از بن خرید کالا و کنترل بازار را انجام دهد.»

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا به شرایط اقتصادی در دوران جنگ باز گشته ایم، اظهار کرد: «ما چاره ای جز این کار نداریم. باید بپذیریم در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و اگر نظارت و حمایت از مردم صورت نگیرد، ممکن است اقشار بسیاری آسیب ببینند.»

حسینی صدر ادامه داد: «از طرفی دولت و مجلس نیز باید اقدامی صورت دهند و در شرایط افزایش نرخ ارزی، ماهانه حقوق ها را ترمیم کنند و این کار در اختیارات مجلس است.»

وی افزود: «می توان از منابع افزایش قیمت ارز حقوق کارمندان و بازنشستگان را به دولت تکلیف کند.»

حسینی صدر گفت: «دولت نیز می تواند با مصوبه مجلس لایحه ای ارائه دهد و با توجه به شرایط جدید در کشور افزایش حقوق ها را اجرایی کند.»

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77,82/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم قالیباف درباره حقوق بازنشستگان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به جدول شماره ۲۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «منابع و مصارف حوزه انرژی»، با تصویب این جدول موافقت کردند.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، در جریان بررسی این جدول در صحن مجلس، هادی بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس به ارائه توضیحات درباره جدول شماره ۲۲ لایحه بودجه پرداخت و گفت: این جدول هم در بودجه سال گذشته و هم در بودجه امسال وجود داشت و بر اساس آن دولت مکلف شده است تا تمام جزئیات مربوط به فرآورده‌های نفتی و گازی را اعم از قسمت این فرآورده‌ها در این جدول بیان کند. همچنین دولت مکلف است که ذینفعان آن را مشخص نماید و جدول مصارف کلان این حوزه را نیز در پیوست لحاظ کنند.

وی افزود: تمام درآمدهای نفتی و زنجیره آن و مصارف این حوزه با این جدول مشخص می‌شود. همچنین در جداول الحاقی نیز آنچه در احکام درباره حساب سرمایه‌گذاری و حساب بهینه‌سازی آمده در جدولی درج شده است.

در ادامه حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ طی اظهاراتی تاکید کرد: در این جدول فعل و انفعالاتی که در حوزه نفت رخ می‌دهد، مشخص می‌شود. در واقع این جدول، جدول شفافیت بوده و نورافکنی به داخل تاریک‌خانه‌ها است، البته منظورمان این نیست که خلافی صورت می‌گیرد اما تمام اعداد فروش نفت در این جدول شفاف می‌شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین در جریان بررسی جدول ۱۰- د با عنوان «طرح های ملی از محل توازن»، پس از مخالفت با تصویب این جدول، به پیشنهاد محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر بازگشت اعتبارات بخش د جدول ۱۰ به بخش توازن موافقت کردند.

قالیباف همچنین گفت: به دلیل اینکه منابع این بخش از بخش توازن برداشت شده است و به دلیل اینکه پیشنهاداتی هم وجود دارد، به نظر بنده باید این منابع به بخش توازن بازگردانده شود.

وی اظهار کرد: مواردی که به بخش توازن باز می‌گردد یا ردیف دارند و یا بر اساس طرح‌هایی است که ردیفی ندارند؛ بنابراین اگر ردیف دارند باید به بخش توازن بازگردانده شوند و اگر ردیف ندارند باید بر اساس شاخص توزیع شوند.

اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است

از سوی دیگر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس و در پاسخ به تذکر آصفری نماینده اراک مبنی بر علت اجرایی نشدن متناسب سازی حقوق بازنشستگان تصریح کرد: در پایان سال گذشته احکام و تبصره‌های بودجه ۱۴۰۳ به دولت ابلاغ شد و دولت مجوزی برای تامین اعتبار از محل یک درصد ارزش افزوده برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان پیدا کرد.

وی اضافه کرد: بر این اساس دولت هیچ مشکل قانونی برای تامین اعتبار و پرداخت ندارد اگر مشکلی در فروردین‌ماه بوده به صورت قطع در اردیبهشت‌ماه رفع شده و باید انجام شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: به بازنشستگان این اطمینان را می‌دهم که اراده دولت و مجلس شورای اسلامی بر اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان است که دولت مجوز قانونی دارد و تامین اعتبار هم صورت گرفته است.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901323

دیگر خبرها

  • حقوق بازنشستگان ۳۵ درصد افزایش یافت
  • ویدیو/ خبر خوش دولت برای بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/کمترین حقوق آن ها ۱۰ میلیون تومان می شود
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق بازنشستگان
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اعتبار شده است